Najava: Akcija "Kupujmo hrvatsko", Zagreb, 21. listopada 2015.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu će se održati akcija "Kupujmo hrvatsko" 21. listopada 2015. godine (srijeda), u vremenu od 9.00 do 18.00 sati.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati u akciji što hitnije, a najkasnije do 18. rujna 2015. godine ispunjenu vratite na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax: 311-610.

Svi sudionici moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge, i sve ostalo što ide uz prodaju robe na otvorenome. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi sanitarni i zdravstveni uvjeti sukladno posebnim propisima.

Sudionike koji će imati rashladne vitrine molimo da u prijavi iskažu dimenzije škrinje (rashladnog pulta) dok frižideri mogu biti smješteni unutar štanda.

Sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Sve izlagače koji u svom asortimanu imaju proizvode koji sadrže alkohol ili postotke alkohola molimo da to navedu u prijavi, budući da nam za te tvrtke treba odobrenje Ministarstva financija – Carinske uprave za izlaganje na javnoj manifestaciji.

Članice Hrvatske gospodarske komore neće participirati u troškovima organizacije. Troškove za članice u cijelosti snosi HGK.

Za nečlanice (OPG, obrti i udruge/zadruge) predviđena kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kn. Slijedom navedenog, u privitku dostavljamo i obrazac vezano uz proceduru plaćanja kotizacije. Nečlanice su u obvezi dostaviti ispunjeni obrazac zajedno s potvrdom o uplati najkasnije do 18. rujna 2015. godine naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax: 311-610 kako bismo ih mogli uvrstiti na popis izlagača.

Dostavljamo Vam i službeno tumačenje Ministarstva financija o fiskalizaciji koju izlagači trebaju provoditi na akciji.

PRILOŽENI DOKUMENTI:
Br. Opis datoteke Tip Veličina Preuzimanje
1. PRIJAVNI LIST 125 KB
2. PODACI ZA UPLATU 201 KB
3. Obveza fiskalizacije prilikom organizacije tradicionalne manifestacije prodajno-izložbenog karaktera 190 KB

Želite znati više?

Grad Drniš

Udruga proizvođača drniškog pršuta

Međunarodni festival pršuta

Šibensko-kninska županija

Turistička zajednica Grada Drniša

Hrvatska gospodarska komora